nieuws

Ramsay krijgt eigen servieslijn

Restaurant

Gordon Ramsay komt met een eigen servieslijn. De Britse kok verbindt zijn naam aan een lijn met servies, potten en pannen. De nieuwe servieslijn gaat Fine Dining heten. Voorlopig zijn Ramsay’s potten en pannen alleen in de VS te verkrijgen.

Ramsay krijgt eigen servieslijn

Fine Dining is vanaf komend voorjaar in de VS te verkrijgen. Het wordt op de markt gebracht door het gerenommeerde Engelse merk Royal Doulton. Dat laat het serviesbedrijf weten op haar eigen website.

Inkomstenbron

Ramsay is niet de eerste kok met een eigen servieslijn. Zijn ‘tv-tegenstander’ Jamie Oliver heeft al langer zijn naam verbonden aan servies, potten en pannen. Voor Ramsay betekent het weer een nieuwe bron van inkomsten. Naast restaurants verdient Ramsay flink wat geld met tv-optredens en de verkoop van boeken.

Zie ook:

Ramsay troeft Oliver af met 12 miljoen euro

Ramsay krijgt eigen servieslijn

Reageer op dit artikel