nieuws

Relais telt vijf nieuwe leden

Restaurant

Relais du Centre Restaurants neemt qua omvang toe. De restaurantorganisatie heeft vijf nieuwe leden benoemd. Dat gebeurde op een speciale avond waarbij tophotelier Camille Oostwegel de zevende editie van het clubblad ‘De Smaak van Relais’.

Relais telt vijf nieuwe leden

De nieuwe leden zijn de restaurants Het Savarijn (Ineke en Nic van Lokven) in Nijmegen, De Silveren Spiegel (Fransisca en Jim van der Hoff) in Amsterdam, Mirabelle (Claudia en John Sprenkels) in Breda, De Oude Raadskelder (Pauline en Henk Bronswijk en Anne en Jan Huiskes) in Oldenzaal en De Markies (Cindy, Bart, Els en Henk Rijkelijkhuizen) in Woerden.

Tegenover de nieuwkomers staan vijf vertrekkende leden. Dat zijn L’Oasis de la Digue in Hoorn, Geleenhof in Heerlen en Groenewoud in Horst. Dit laatste restaurant ging enige tijd geleden failliet. Na de mutaties komt het totaalaantal restaurants van Relais du Centre op 35.

Voorzitter Luit Ezinga van de restaurantorganisatie toonde zich naast de nieuwe leden trots over de zevende editie van het blad ‘De Smaak van Relais’, overhandigd door Camille Oostwegel. Ezinga: ‘We zijn de enige restaurantorganisatie van naam die zo’n fraai magazine uitbrengt. In een oplage van 90.000 exemplaren verspreiden we het blad onder onze gasten. Dat zijn mensen die houden van lekker eten in een ambiance die kwaliteit ademt’.

Zie ook:

Het Savarijn is beste leerbedrijf van 2001

Reageer op dit artikel