nieuws

Restaurant breidt uit met 35 couverts

Restaurant

Restaurant De Hertenkamp in Epe ondergaat momenteel een verbouwing waardoor het aantal zitplaatsen met vijftig procent stijgt. In deze tijd van economische crisis gaat het voor de wind, volgens eigenaar Fred van der Meulen.

Restaurant breidt uit met 35 couverts

‘We moesten te vaak nee verkopen en dat is niet leuk’, vertelt Van der Meulen aan regionaal dagblad De Stentor over de uitbreiding van zijn restaurant, De Hertenkamp in Epe.

De huidige bezetting van 75 couverts wordt uitgebreid met 35 nieuwe zitplaatsen. Bij het restaurant wordt momenteel een aanbouw gerealiseerd. Deze kan met een glaswand van het bestaande restaurant worden gescheiden. De restaurateur uit Epe wil deze ruimte gebruiken voor besloten gezelschappen, familiebuffetten of bedrijfsetentjes.

De nieuwbouw heeft hetzelfde kleur en van hetzelfde materiaal als het bestaande restaurant. Het was voor de eigenaar eenvoudig om een bouwvergunning te krijgen, meldt De Stentor. ‘Vroeger stond hier een veel groter restaurant. In 1980 is de oorspronkelijke Hertenkamp verwoest door brand. Maar de bestemming was er dus al voor een groter gebouw.’ De aanbouw moet 15 april gereed zijn.

Reageer op dit artikel