nieuws

Restaurant In de Kop’ren Smorre gesplitst

Restaurant

De bekende Overijsselse restaurant In de Kop’ren Smorre heeft een metamorfose ondergaan. Het restaurant in Markelo is gesplitst in twee eetgelegenheden. Het chique restaurant De Smorre staat voor ‘culinaire gerechten om van te watertanden’.

Restaurant In de Kop’ren Smorre gesplitst

Dat meldt Jan Willem Lammertink, eigenaar van het geschiedenisrijke horecabedrijf in Markelo. Het bedrijf bestaat nu uit De Smorre en restaurant Tasca. Laatstgenoemde is een eetgelegenheid met een Zuid-Europese keuken.

Jan-Willem Lammertink nam samen met Miranda Lammertink de zaak over van zijn vader en zijn oom. Om in te spelen op de wensen van de gasten en om mee te gaan met de tijd is de zaak veranderd, zo meldt Lammertink.

De heropening van het bedrijf werd op speciale wijze gedaan door de bekende regisseur Johan Nijnehuis, die zelf afkomstig is uit de regio. Nijenhuis opende de zaak met een humoristische toespraak in het Twents dialect.

Zie ook:
Restaurant uit Markelo ontvangt koningin Beatrix