nieuws

Robért van Beckhoven wil wereldrecord cupcakes bakken

Restaurant

Toppatissier Robért van Beckhoven gaat een aanval doen op het wereldrecord cupcakes bakken. Dat gebeurt de beurs Eten & Drinken 2011, die van 9 tot en met 11 december wordt gehouden in Ahoy Rotterdam.

Robért van Beckhoven wil wereldrecord cupcakes bakken

Na de recordpoging worden de cupcakes geveild. De opbrengst gaat naar de Culibus, de rijdende kookstudio van restaurantorganisatie Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE) die als doel heeft om onder andere kinderen in achterstandswijken in aanraking te laten komen met het bereiden van gezond en lekker eten.

De Culibus heeft er overigens weer een sponsor bij. Afgelopen week ondertekende Arwin Touw namens Eten & Drinken een supporterscontract. Eten & Drinken gaat zeker 20.000 euro steken in de Culibus.

Reageer op dit artikel