nieuws

ROC Twente domineert NK Gastheer/Gastvrouw

Restaurant

Kicky Rottink op één. Stefanie Wissink op nummer twee. Het ROC Twente heeft de twee beste deelnemers van het Nationaal Kampioenschap Gastheer/Gastvrouw in huis. Rottink wordt een groot natuurtalent genoemd.

ROC Twente domineert NK Gastheer/Gastvrouw

Kicky Rottink is werkzaam als leerlinggastvrouw bij Dorset Mansion House in Borne. Vriendin Stefanie Wissink vertoont haar gastvrouwkunsten iets verderop bij restaurant Bij de Watermölle in Haaksbergen. De Twentse dames stalen de show bij het kampioenschap in een uitpuilende HorecavArena op de slotdag van de Horecava.

Onverwacht
‘Dit is super. Ik ben er emotioneel van. Dit is totaal onverwacht, omdat het bij de sterke drank heel slecht liep, voor mijn gevoel. Wat voor mijn gevoel goed ging, was de omgang met gasten. Ik hoor net dat de schooldirecteur volgende week vrijdag een groot feest geeft’, aldus Rottink na afloop.

Vriendelijkheid
Achter nummer twee Wissink maakte Ruben Schuuring van restaurant De Bokkedoorns uit Overveen het podium compleet. Volgens de jury is het opvallend dat dit jaar de vriendelijkheid een stuk beter is dan voorgaande jaren. Ook hadden de deelnemers zich beter voorbereid.

Reageer op dit artikel