Sander Dol opent Koperen Kees en Business Kees

Sander Dol opent Koperen Kees en Business Kees

Restaurant Koperen Kees in Zwolle gaat weer open na een grondige verbouwing. Eigenaar Sander Dol presenteert bovendien Business Kees, voor mensen die geen vaste werkplek (nodig) hebben.

De inrichting, de kaart, de filosofie en de website van Koperen Kees zijn vernieuwd, de verbondenheid met theater De Spiegel is gebleven. Dol presenteert in zijn restaurant de nieuwe Hollandse keuken.

Koperen Kees is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur en als er een voorstelling is in het theater. De officiële opening is donderdag 1 september.

Business Kees is een nieuw werkconcept, bedoeld voor mensen die geen vaste werkplek hebben. Er is gratis wifi en met een speciale membercard zijn voordelen te behalen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.