nieuws

Sommelier Bergevoet weg bij Villa Copera

Restaurant

Mark Bergevoet is vertrokken bij restaurant Villa Copera in Tolkamer. De sommelier en voormalig eigenaar van de Gelderse eetgelegenheid vertrekt een half jaar na de overname van de zaak door SVH Meesterkok Toine Smulders.

Sommelier Bergevoet weg bij Villa Copera

Bergevoet is per 1 september uit dienst getreden bij Villa Copera. Hij werkt nu voor de bekende wijnleverancier Schaapveld in Zutphen, meldt Smulders.

‘Mark is echt een vakman, dus heel jammer dat hij weg is. Maar hij wilde wat anders. Het is ook niet niks, wanneer je na jaren zelf het restaurant te hebben gerund ineens met een andere koersbepaler te maken krijgt’, aldus Smulders

Mark Bergevoet runde jarenlang samen met zijn partner Kelly Bod restaurant Villa Copera. Bod vertrok het restaurant na de overname van Smulders op 1 maart 2007. Zij werkte korte tijd voor restaurant De Echoput in Hoog-Soeren, maar is daar inmiddels weg. Bergevoet is per 1 september weg bij Villa Copera.

Zie ook

Reageer op dit artikel