nieuws

SpecialBite komt met App voor iPhone

Restaurant

SpecialBite komt met een speciale iPhone applicatie. Die moet het mogelijk maken om snel en makkelijk bijzondere restaurants te vinden. De applicatie maakt gebruik van de locatiezoeker in de iPhone en raadt de consument vervolgens een restaurant dichtbij aan.

SpecialBite komt met App voor iPhone

Behalve op de buurt waar men zich bevindt kan de potentiële gast ook selectie vragen op basis van plaats, type keuken, prijsniveau en sfeer. Daarnaast kan hij de leukste terrassen zoeken, reviews of sfeerimpressies opvragen en contactgegevens zoeken.

De SpecialBite App is voorlopig alleen voor de iPhone verkrijgbaar. De ontwikkelaars hopen hem later ook beschikbaar te maken voor andere smartphones.

De App maakt gebruik van de content van SpecialBite.com. Het online platform biedt een selectie van bijzondere restaurants in Nederland. Die zijn geselecteerd door 45 restaurantspotters die regelmatig alle nieuwe en bestaande restaurants afgaan en recenseren.

De App kost 2,39 en de eerste vijfhonderd worden gratis weggegeven. Volgens de website kan hij elk moment online komen in de App Store.

Reageer op dit artikel