Sterrestaurant Le Marron krijgt zusje

Sterrestaurant Le Marron krijgt zusje

Het Michelinster-restaurant Le Marron in Malden krijgt een zusje. Op zondag 5 juli wordt in het pand van Le Marron aan de Raadhuisstraat de brasserie 2ND Food&Wine geopend.

Het eethuis mikt op een breed publiek met een betaalbare menukaart. ‘2ND Food&Wine krijgt een stedelijke, sexy uitstraling’, meldt Sandra Musumeci, partner van Marron-kok IJsbrandt Wermenbol en gastvrouw van Le Marron, zo staat te lezen in dagblad De Gelderlander.

Uit eigen keuken

Het concept waaraan Le Marron ruim twee jaar geleden zijn eerste Michelinster binnenhaalde - vers, kwaliteit en vernieuwend - geldt ook voor de brasserie. De menukaart is à la carte met een flexibele keuze uit kleinere of grotere porties. De gerechten van de brasserie worden in de keuken van Le Marron bereid onder regie van chefkok Wermenbol.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.