nieuws

Strijd om ‘Vegetarisch gerecht van het jaar’ bij Librije

Restaurant

Librije’s Atelier in Zwolle is eind september het decor van de strijd om het beste Vegetarische gerecht van het jaar. Patron-cuisinier Jonnie Boer kiest als juryvoorzitter het beste gerecht zonder vlees of vis uit de inzendingen van de vijf finalisten.

Strijd om ‘Vegetarisch gerecht van het jaar’ bij Librije

De jury bestaat naast driesterrenchef Jonnie Boer uit Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren, Makkie Mulder van Lekker, Freek van der Valk en Antoinette Herstenberg, naast TROS-presentatrice ook verstokt vegetariër en initiatiefnemer van de receptenwebsite www.devegetarier.nl.

De finalisten zijn gekozen uit meer dan honderd chefs die deelnamen aan workshops van Variatie op de Kaart. De uiteindelijke winnaar mag een week stage lopen in het restaurant van Jonnie en Therese Boer De Librije, zo meldde Missethoreca.nl eerder al.

De wedstrijd is op 28 september 2011.

Reageer op dit artikel