nieuws

Team Ron Blaauw weer compleet

Restaurant

Ron Blaauw heeft Stephan Knecht, voormalig maître van Pascal Jalhaij, in dienst genomen van zijn zaak in Ouderkerk a/d Amstel. Naast het aantrekken van Knecht zijn er nog enkele verschuivingen in het team. Daarmee heeft tweesterrenkok Blaauw het vertrek van chef-kok Stefan van Sprang en sommelier Robbert Jan Veuger opgevangen.

Team Ron Blaauw weer compleet

Met het aantrekken van Knecht is het plan van de sommelier om samen met Jalhaij een eigen restaurant in Amsterdam te beginnen, van de baan. Jalhaij is inmiddels in dienst bij vliegtuigcateraar Marfo Martinair Food. Jalhaij en Knecht werkten in het verleden samen bij restaurant Vermeer in Amsterdam en recentelijk bij het Palace Hotel in Noordwijk.

Sommelierteam

Naast het aantrekken van Knecht schuift Timo Honing intern door naar de functie van sommelier. Hiermee is het sommelierteam van restaurant Ron Blaauw compleet.

De Kromme Dissel

André Gerrits komt het keukenteam van Blaauw versterken. Gerrits is afkomstig van De Kromme Dissel in Heelsum en werkte eerder voor Blaauw. Samen met Menno Post en Frank Verbon, die beiden al zes jaar voor Blaauw werken, zal Gerrits de keuken leiden.

Zie ook:

Ron Blaauw verliest kok en sommelier