nieuws

Topvoetballer sloopt horecahulp

Restaurant

Lounge Inn in het Britse Southport is als gevolg van een rel met topvoetballer Steven Gerrard groot nieuws in Groot-Brittannië. De topvoetballer veroorzaakte afgelopen weekend in het horecabedrijf een vechtpartij waarbij een dj van het bedrijf gewond raakte.

Topvoetballer sloopt horecahulp

Gerrard, aanvoerder van topclub Liverpool en international voor Groot-Brittannië, ging na afloop van de met 5-1 gewonnen wedstrijd tegen Newcastle United met vrienden naar Lounge Inn, vlakbij Liverpool.

Daar raakte hij betrokken bij een vechtpartij. Een 34-jarige dj van het de Lounge Inn moest als gevolg van de knokpartij naar het ziekenhuis worden gebracht voor behandeling. Gerrard belandde na het incident in een cel en hangt een celstraf boven zijn hoofd. De topvoetballer is inmiddels weer vrijgelaten.

De complete Britse en internationale pers doken op het verhaal waardoor Lounge Inn plotsklaps grote bekendheid kreeg. Het horecabedrijf is overdag een restaurant en verandert ’s avonds laat in een nachtclub.

Reageer op dit artikel