nieuws

Tweede editie Restaurant Week Curaçao

Restaurant

Voor de tweede maal wordt op Curaçao de in ons land bekende Restaurant Week gehouden. Van 1 tot en met 7 juni nemen naar verwachting weer een kleine veertig restaurants op het zonnige eiland deel aan de actieweek waarbij gasten tegen een scherp tarief een driegangenmenu krijgen voorgeschoteld.

Tweede editie Restaurant Week Curaçao

Tijdens de vorige editie bezochten zo’n zesduizend gasten de 37 deelnemende restaurants. Volgens de organisatoren Brenda Altorf en Marjolein van Beekum een dermate groot succes dat in juni weer een actieweek wordt gehouden.

De Restaurantweek Curaçao wordt van dinsdag 1 juni tot en met maandag 7 juni gehouden. Deelnemende restaurants bieden dan een driegangenmenu aan voor 45 Antilliaanse guldens, omgerekend ruim achttien euro.

Reageer op dit artikel