nieuws

‘Uitslag finale Mijn Tent is Top vooraf niet bekend

Restaurant

De uitslag van de finale van Mijn Tent is Top was voor de tv-uitzending niet bekend. Dat laat RTL desgevraagd weten. Herman den Blijker legde in de live-uitzending op tv een afstand van Lelystad naar het winnende restaurant Coquille in Den Bosch af in een tijd die een stuk sneller was dan wat de gemiddelde routeplanner meldt.

‘Uitslag finale Mijn Tent is Top vooraf niet bekend

Dat laat RTL-woordvoerster Kim van Adelberg weten. Den Blijker vertrok in de live-uitzending vanuit Lelystad naar het winnende restaurant in Den Bosch. Volgens routeplanners bedraagt de reistijd van Lelystad naar Den Bosch één uur en negen minuten. Den Blijker legde het traject af in maximaal vijftig minuten.

Hard doorgereden

‘Herman is om 21.50 uur gaan rijden. Toen zijn de lijnen om te stemmen ook gesloten. Hij kwam volgens mij om 22.40 uur aan in Den Bosch. Ze hebben hard doorgereden en gedeeltelijk begeleiding gehad van de politie’, aldus Van Adelberg.

RTL geeft aan dat de uitslag voor de live-uitzending niet bekend was. In het eerste deel van het programma werden kijkers meerdere malen opgeroepen om hun favoriete restaurant door te bellen of te sms’en à 60 eurocent per sms. Coquille kreeg 64 procent van de stemmen. Doozo 36 procent. De RTL-woordvoerster laat weten erg tevreden te zijn over de serie en dat de kans groot is dat er een vervolg op komt.

Zie ook:

Coquille wint Mijn Tent is Top

Reageer op dit artikel