nieuws

Upgrade AC Leiderdorp naar Flavours

Restaurant

Het AC Restaurant behorende bij het Tulip In hotel aan de A6 bij Leiderdorp heeft na een forse verbouwing een facelift gekregen. Het selfserviceconcept is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor het Flavours-concept. Het concept draait al bij enkele andere AC restaurants.

Upgrade AC Leiderdorp naar Flavours

De upgrade naar Flavours betekent dat er voortaan aan de Flavours express-bar verse broodjes en lichte maaltijden worden geserveerd. In het Flavours à la carte restaurant kan men lunchen en dineren. Tussen beide restaurants is de bar gesitueerd, tevens de hotelbar voor het Tulip Inn hotel. Ze geeft uit op een open ‘lounge’ tussen de twee restaurants: enkele zitjes waar de zakelijke gast een kort gesprek kan voeren of op iemand kan wachten.

Na de verbouwing is een sfeervol geheel ontstaan met frisse groentinten als leidende kleuren. De locatie opent om 7 uur ’s morgens voor het ontbijt en de keuken is geopend tot negen uur ’s avonds. De general manager van AC restautant & Tulip Inn hotel Leiderdorp is Dennis Tuin.

Reageer op dit artikel