nieuws

Van der Valk: ‘Michelin is geweest

Restaurant

Van der Valk zegt Michelin over de vloer te hebben gehad om de gerechten van het familiebedrijf te proeven. Volgens Van der Valk wordt er in diverse restaurantkeuken bij Van der Valk op sterniveau gekookt.

Van der Valk: ‘Michelin is geweest

In navolging van diverse berichten in Misset Horeca over het innovatieve karakter en het stijgende niveau qua hospitality en gastronomie bij Van der Valk, kopt Nu.nl dat Van der Valk een Michelinster wil.

Volgens Marcus van der Valk van Van der Valk Voorschoten zijn mensen van Michelin op bezoek geweest bij de vestiging in Heerlen. Van der Valk erkent dat het imago van de appelmoes met de kers tegen hun werkt.

‘Dat volkse imago zal, als je een Michelinster nastreeft, altijd in ons nadeel blijven. Dat werkt tegen ons, maar deze keuken kan het sterniveau gewoon aan’, aldus Marcus van der Valk over het restaurant in Voorschoten.

Reageer op dit artikel