nieuws

Verhuizing Linnen afgeblazen

Restaurant

De verhuizing van restaurant Linnen in Oisterwijk is van de baan. Het restaurant, dit jaar nieuw binnen op 98 in de Lekker Top-100, heeft van verhuizing afgezien na een conflict tussen het bouwbedrijf en de projectontwikkelaar.

Verhuizing Linnen afgeblazen

Bouwgroep Moonen en projectontwikkelaar Rietbergen Concept Vastgoed BV liggen met elkaar in de clinch. Wat de exacte oorzaak is, willen de kemphanen niet bekendmaken. Gevolg is dat de bouw van het Lindekwartier in Oisterwijk gesloten is.

Voor restaurant Linnen, die naar het Lindekwartier wil verhuizen, reden om de verhuisplannen stop te zetten. ‘Wij moeten verder. Eigenlijk zouden we al 1 april dit jaar overgegaan zijn. We weten niet meer waar we aan toe zijn en blijven op onze huidige locatie. We hebben bovendien geen zin om nog anderhalf jaar in een zandbak te gaan zitten’, aldus Alwin Houwing van Linnen in het Brabants Dagblad.

Linnen heeft nog een probleem om op te lossen. Houwing aan MissetHoreca.nl: ‘We hebben een huurcontract getekend voor vijf jaar. Daar moeten we dus van af. Inmiddels is het huidige huurcontract weer verlengd’.

Reageer op dit artikel