nieuws

Visaandeschelde: ‘Wel in Top-100 blijven

Restaurant

De daling in Lekker noemt eigenaar Michiel Deenik van restaurant Visaandeschelde in Amsterdam jammer. Maar hij heeft er wel een verklaring voor en stelt dat Visaandeschelde wel in de Top-100 moet blijven.

Visaandeschelde: ‘Wel in Top-100 blijven

‘We waren vorig jaar al gezakt en hebben afgelopen jaar een wisseling van de wacht gehad met een nieuwe chef-kok. Het is jammer. Ik vind wel dat we in de Top-100 moeten blijven’, aldus Deenik.

Deenik weet zo enkele minuten na het teleurstellende nieuws nog niet wat hij volgend jaar gaat doen om weer te stijgen in de prestigieuze ranglijst. ‘Ik ben wel iemand die altijd veel op reis is en kijkt of er nieuwe ontwikkelingen zijn. Japan is helemaal is, maar daar ben ik al geweest. Ik probeer wel bij te blijven. Misschien moet je dit wel meer van de daken schreeuwen’.

Beluister hier de eerste reactie van Michiel Deenik.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel