nieuws

Voorzitterwisseling Chinees-Indische Bedrijven KHN

Restaurant

De sector Chinees-Indische Bedrijven van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) krijgt een nieuwe voorzitter. Wa Chong Ding stelt zich als voorman niet meer herkiesbaar. Op 3 december wordt een nieuwe voorzitter gekozen.

Voorzitterwisseling Chinees-Indische Bedrijven KHN

De nieuwe voorzitter wordt zeer waarschijnlijk H.C. Chang. Vooralsnog is hij de enige kandidaat die zich beschikbaar heeft gesteld voor de post.

De definitieve benoeming vindt plaats op de Algemene Ledenvergadering van de sector Chinees-Indische Bedrijven. Die vindt op maandag 3 december plaats in de Gouden Wok in Den Haag. Dan kunnen zich nog andere kandidaten als opvolger van Ding aanmelden.

Tijdens deze vergadering is er ook een workshop. John van Tilborg, directeur Inlia vluchtelingenorganisatie, neemt het thema ‘Wat kan de pardonregeling voor de Chinese restaurants betekenen?’ bij de kop.

Aihua Chung, directeur van detacheringsbureau Chinese Workers BV in Haarlem, houdt een lezing met de titel ‘Procedures om Chinese koks vanuit China en elders in Nederland te laten komen werken’.

Reageer op dit artikel