nieuws

Wijnschrijver Hans Melissen beroofd

Restaurant

Hans Melissen, schrijver van het nieuwe wijnboek Wijnen met een lange neus, is maandagavond bij een roof waardevolle informatie over zijn boek kwijtgeraakt. Twee overvallers sloegen een autoruit in en ontvreemde een koffer van de achterbank.

Wijnschrijver Hans Melissen beroofd

Dat meldt Wijnsuggestie.nl. De gestolen Samsonite-koffer van Melissen zat vol met nieuwe wijngidsen. Daarnaast bevatte het een nieuw verhaal met aantekeningen die gebruikt zouden worden bij de Gooische Premiere van het boek, aanstaande donderdagavond bij boekhandel Plantage Voorhoeve in Hilversum.

Hans Melissen bracht enkele weken geleden het boek Wijnen met een lange neus uit. In het boek veegt Melissen de vloer aan met peperdure wijnen. Hij stelt dat dergelijke goede wijnen voor een habbekrats te verkrijgen zijn. Zijn boek staat vol met goedkope alternatieven.

Tip:
Bekijk onze webshop voor wijnboeken

Reageer op dit artikel