nieuws

Wildwest taferelen bij Deltion

Restaurant

Wildwest taferelen in het restaurant van het Deltion College in Zwolle. Maar er vallen geen gewonden. De horecaleerlingen hebben het wilde westen alleen als culinair thema gekozen. Pistoolschoten en vechtpartijen blijven achterwege.

Wildwest taferelen bij Deltion

Exquise ‘western’-gerechten, zoals in knoflook gemarineerde lendenbiefstuk, zetten deze week de toon in het restaurant. De themaweek is inmiddels traditie. Het thema wordt iedere keer opnieuw gekozen door de leerlingen.

Gasten worden in de sfeer gebracht door strobalen, cactussen en cowboylaarzen. De leerlingen hebben restaurant Guillaume, het eigen leerbedrijf van de opleiding, omgevormd tot een saloon. De derdejaars leerlingen hebben de leiding.

De school laat weten dat de avondsessies van deze week al volgeboekt zijn. Wie wil, kan nog wel intekenen voor de western-lunch die dagelijks vanaf half één start. De donderdag valt overigens uit omdat 180 leerlingen van Deltion dan werken op de Veteranendag in de IJsselhallen.

Reageer op dit artikel