nieuws

Ceo Groupon onder druk na slechte resultaten

Restaurant

Groupon-ceo Andrew Mason lijkt zijn eigen positie ter discussie te stellen. Emerce schrijft dat de topman, één van de oprichters van de kortingsgigant, tegenover Business Insider heeft bevestigd dat de onderneming mogelijk op zoek gaat naar naar een nieuwe ceo.

Ceo Groupon onder druk na slechte resultaten

‘Groupon gaat mogelijk op zoek naar een nieuwe ceo’, zo schrijft Emerce op de website naar aanleiding van berichtgeving door Business Insider. Mason zegt dat de koers van het Groupon-aandeel sinds de beursgang met 80 procent is gekelderd en dat het raar zou zijn als daarover geen discussie is.

Mason koos voor een beursgang met Groupon, ondanks een overnamebod van 6 miljard dollar door Google. Volgens hem heeft het bedrijf de juiste strategie en het juiste team, maar is het met een dalende koers logisch dat er kritische vragen worden gesteld. Emerce schrijft in het artikel dat de topman meer om het bedrijf geeft dan om zijn baan.

In het artikel meldt Emerce bovendien dat anonieme bronnen melden dat de Raad van Bestuur een meer ervaren ceo wil.

Reageer op dit artikel