nieuws

Tweesterrenchefs voorspellen mutaties Michelingids

Restaurant

De Nederlandse tweesterrenchefs gaan in een speciale rubriek op de site van Misset Horeca voorspellen wat er maandag aanstaande gaat gebeuren tijdens de presentatie van de nieuwe Michelingids. De komende dagen komt elke tweesterrenchef aan het woord op MissetHoreca.nl.

Tweesterrenchefs voorspellen mutaties Michelingids

Maandag wordt de nieuwe Michelingids gepresenteerd in Maastricht. De laatste weken wordt er steeds nadrukkelijker gespeculeerd over de komst van een nieuw driesterrenrestaurant. Daarbij worden diverse namen van kanshebbers genoemd.

MissetHoreca.nl sprak afgelopen dagen alle tweesterrenchefs van Nederland en vroeg ze naar de kansen en verwachtingen. Komt er een driesterrenrestaurant bij? Wie maakt de grootste kans? De chefs zelf geven het antwoord wat er volgens hun verwachtingen gaat gebeuren.

Vanaf donderdagochtend tot en met zondagavond komen de chefs voorbij op MissetHoreca.nl. Er wordt afgetrapt met Ron Blaauw, die een uitgesproken mening heeft over de vraag of er een relatie is tussen een live-gidspresentatie en de kans op een derde Michelinster.
» Bekijk hier alle voorspellingen van de tweesterrenchefs

Reageer op dit artikel