nieuws

Restaurant Antichic organiseert KiKa-week

Restaurant

Het Rotterdamse restaurant Antichic organiseert van 27 februari tot en met 9 maart 2013 een speciale restaurantweek ten behoeve van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Restaurant Antichic organiseert KiKa-week

Tijdens de speciale KiKa-week serveert de brigade van Antichic in Rotterdam een KiKa-menu. Dit bestaat uit vier, vijf of zesgangen. Het viergangenmenu kost €69,50 (inclusief aperitief, brood, amuse, water, bijpassende wijnen, sappen en koffie met lekkernijen).
Fooi
Van elk verkocht KiKa-menu, koopt het Rotterdamse restaurant een steen ter waarde van vijf euro om zo de bouw te steunen van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Deze gaat in 2015 in Utrecht open. Daarnaast doneert de brigade van Antichic tijdens de KiKaweek hun fooi.
Sociale media
‘Wij vinden het belangrijk dat er geld beschikbaar komt voor onderzoek naar kinderkanker, want bijna 25 procent van de kinderen met kanker overlijdt aan deze vreselijke ziekte’, laat Ank van der Waal, eigenaresse van Antichic weten.
Via sociale media als Facebook en Twitter maakt Antichic hun KiKa-week bekend. Voor Twitter is de speciale hashtag #DraagJeSteentjeBij in het leven geroepen.
Antichic doet vaker mee aan actieweken. In 2010 trok ze een recordaantal bezoekers tijdens de Restaurantweek.

Reageer op dit artikel