nieuws

Volg GaultMillau 2014 via Misset Horeca

Restaurant

In Amsterdam RAI is vandaag, maandag 28 oktober, de Dag van GaultMillau. In het Forum Center worden awards uitgereikt aan toppers in het vak en wordt de culinaire gids voor 2014 gepresenteerd. Misset Horeca is ter plaatse en doet via de website (live)verslag.

Volg GaultMillau 2014 via Misset Horeca

In een exclusieve blog op de website van Misset Horeca voorspelde GaultMillau-directeur Jan van Lissum begin deze maand ‘verschuivingen in de top’. Vandaag, maandag 28 oktober, wordt de gids voor 2014 gepresenteerd in Amsterdam RAI en worden de gevolgen duidelijk.

Awards voor toppers

In de Nederlandse hoofdstad worden ook awards uitgereikt aan toppers in de branche. In de drie zogeheten categorieën met talenten werden in een eerdere fase al genomineerden bekendgemaakt. Zij presenteerden zich maandag 7 oktober ook al aan vakjury.

Twitter

Namens Misset Horeca zijn de redacteuren Nathalie Bluiminck (@BluiminckN) en Rik Leonards (@rikleonards) aanwezig bij de Dag van GaultMillau. Zij doen (live)verslag via Twitter en de website.

Nieuwsbrief

Vanavond ontvangt u een extra nieuwsbrief met daarin alles over de Awards en de mutaties in GaultMillau 2014.

In de loop van dinsdag 29 oktober verschijnt er ook nog een nieuwsbrief met alle reacties van de hoofdrolspelers, fotoreportages en videoreportages over de uitreiking. Aanmelden kan hier en is gratis.

Reageer op dit artikel