nieuws

Negen winnaars bij Gastologie-wedstrijd Misset Horeca

Restaurant

De oproep van Misset Horeca om vragen in te sturen voor het onlangs gelanceerde Gastologie-spel heeft negen winnaars opgeleverd. Een eervolle vermelding is er voor Jeroen van der Veen (Van der Valk De Cantharel, Apeldoorn)

Negen winnaars bij Gastologie-wedstrijd Misset Horeca

Van der Veen stuurde de vraag in ‘Welke herinnering laat ik/laten wij na?’ Gastologie is een spel waarmee horecapersoneel hun kennis op het gebied van gastvrijheid kan testen. Naar aanleiding van de lancering afgelopen najaar, schreef Misset Horeca samen met Jeannine Sok (bedenker van het spel) een wedstrijd uit om nieuwe vragen te vergaren.
Volgens Sok is de vraag van de Van der Valk-medewerker een eervolle vermelding waard. ‘Je bent als gastvrouw en gastheer de regisseur van verrassingen (en van de gastvrijheid).’

Onvergetelijk

De f en b manager van het Apeldoornse hotel gaf zelf ook een antwoord op zijn vraag. ‘De gast staat centraal in alles wat we doen. Nee, kennen we niet. Voor iedere gast proberen wij een omgeving te creëren die voldoet aan de eisen, wensen en verwachtingen van de gast. Meer doen dan wat de gast van ons verwacht, is het creëren van onvergetelijke herinneringen.’

Van der Veen wint niet alleen het spel Gastologie. Sok: ‘Ik ben van plan deze vraag op te nemen in de speleditie van volgend jaar.’

Winnaars

Naast deze winnaar vallen nog acht inzenders in de prijzen. Ook zij krijgen dezelfde beloning. Dit zijn de andere winnaars: Milou Walraven (Pannenkoekenhuis Oosterpark, Ridderkerk), Jeanne Dingemans  en Emile van Esch (Spoordonkse Watermolen, Oirschot), Mariska Adank (Groendael Hotel- en conferentiecentrum, Hilvarenbeek), Merel van den Bergh (Residentie Alleliefs, Raalte), Jos Schmitz ( Landal GreenParks, Putten), Elise Nienhuis ( Restaurant / Grand Café De Oude Sluis, Zoutkamp) en Frederique Las (facilitaire dienst Radboud Universiteit, Nijmegen).

Reageer op dit artikel