nieuws

Alles over Nacht van GaultMillau 2013 op MissetHoreca.nl

Restaurant

In Theater aan het Vrijthof in Maastricht vindt vanavond, maandag 29 oktober, de Nacht van GaultMillau plaats. MissetHoreca.nl is ter plaatse en doet liveverslag via Twitter. Bovendien wordt al het nieuws zo snel mogelijk na afloop gecommuniceerd via deze website.

Alles over Nacht van GaultMillau 2013 op MissetHoreca.nl

Een van zes restaurants uit het zogeheten topklassement stijgt in de nieuwe gids van GaultMillau Nederland, die maandagavond 29 oktober wordt gepresenteerd tijdens de Nacht van GaultMillau in Theater aan het Vrijthof.

Welk restaurant doorschuift, is niet bekendgemaakt. Vorig jaar stonden de volgende restaurants met 19, 19,5 of 20 punten genoteerd: Oud Sluis (Sluis), Inter Scaldes (Kruiningen), De Librije (Zwolle), Beluga (Maastricht), De Leest (Vaassen) en Boreas (Heeze).

Uitreiking awards

Traditiegetrouw worden awards uitgereikt aan toppers in de branche. Nieuw is de invoering van 5 Toques (koksmutsen) voor restaurants met 19,5 of 20 punten. Daarnaast zijn er voor het eerst quoteringen van 17,5 en 18,5 punten aan classificatie toegevoegd, bedoeld om volgens GaultMillau de kleine verschuivingen aan de top beter tot uitdrukking te laten komen.

Liveverslag via Twitter

Misset Horeca-redacteuren Nathalie Bluimink (@BluiminckN) en Rik Leonards (@rikleonards) zijn ter plaatse en doen liveverslag via Twitter. Bovendien worden alle resultaten zo snel mogelijk na het evenement gepubliceerd op deze website.

Extra gratis digitale nieuwsbrief

Al het nieuws is ook te volgen via het speciale GaultMillau-dossier van Misset Horeca. Dinsdag 30 oktober wordt een extra digitale nieuwsbrief verstuurd met daarin alle informatie over de Nacht van GaultMillau. Aanmelden voor deze nieuwsbrief is gratis en kan hier.

Reageer op dit artikel