nieuws

Topkoks promoten zelfontworpen stoelen voor Chairs4Chairity

Restaurant

Vier topkoks hebben ieder een stoel ontworpen voor stichting Chairs4Chairity. Op maandag 6 oktober onthullen ze deze in Zwolle bij Studio Senses. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Topkoks promoten zelfontworpen stoelen voor Chairs4Chairity

Chairs4Chairity is een initiatief van Kaja interieurs. Met de stoelen willen de topkoks geld ophalen voor goede doelen zoals KiKa en Orange Babies. De stichting verdeelt de winst op de stoelen over vijf goede doelen, gekozen door de chefs en ontwerper Robert Kolenik.

Boerma

Topchefs Jacob-Jan Boerma, Jonnie en Therese Boer, Herman den Blijker en Robert Kranenborg hebben in samenwerking met de ontwerper vier verschillende stoelen ontworpen.

Studio Senses

Op 6 oktober onthullen de initiatiefnemers de modellen bij Studio Senses in Zwolle. Vanaf dat moment zijn de stoelen tijdelijk te bestellen via de website en in de showroom van Kaja Interieurs in Rijssen of in Studio Senses in Zwolle. Op die dag vindt eveneens de opening van dit nieuwe inspiratiecentrum plaats.

Actie uitbreiden
Roy Hemmink, directeur van Kaja interieurs, hoopt dat Nederlandse restaurateurs meehelpen met aandacht vragen voor de goede doelen van Chairs4Chairity. ‘Het zou mooi zijn als restaurants deze actie zelf verder voeren. Dat kunnen ze doen door bijvoorbeeld een KiKa-tafel in te richten waarvan de fooi naar het goede doel gaat’, legt Hemmink uit.

Partners
HANOS Internationale Horeca Groothandel, Van Gestel Horeca- en Bedrijfskeukeninrichting en Moddit Internet Reclamebureau en Reed Business Media zijn partners van Chairs4Chairity.

Reageer op dit artikel