nieuws

Pasquinel Kolk nieuwste SVH Meestergastheer

Restaurant

Pasquinel Kolk is geslaagd voor de Meesterproef SVH Meestergastheer. De restaurant service manager van het in het Okura Hotel in Amsterdam gevestigde tweesterrenrestaurant Ciel Bleu wordt daarmee de veertigste gastheer/-vrouw met deze titel.

Pasquinel Kolk nieuwste SVH Meestergastheer

De proef werd maandag 24 november afgenomen door SVH Meestergastheer Said Maher (Het Seminar in Zenderen) en SVH Meestergastheer en SVH Wijnmeester Johan Kragtwijk (Karel V in Utrecht), in aanwezigheid van secretaris SVH Meestertitels Hanneke Westland.

Oog voor detail

De 35-jarige Kolk wordt door de jruy geroemd om zijn oog voor detail, zijn overzicht, zijn wijnkennis en zijn gastheerschap.

Ciel Bleu

De restaurant service manager van Ciel Bleu Restaurant in Hotel Okura Amsterdam wordt de veertigste SVH Meestergastheer.

Reageer op dit artikel