nieuws

Herman den Blijker duikt op in Donald Duck

Restaurant

Herman den Blijker speelt een rol in de nieuwe uitgave van Donald Duck. In het kindertijdschrift wordt de bekende tv-kok opgevoerd als Herman den Blikvoer, die het tv-programma ‘Bunkeren met Blikvoer’ heeft.

Herman den Blijker duikt op in Donald Duck

Op vrijdag 12 december ligt de uitgave ‘Sterren in Duckstad’ in de winkel. De editie maakt deel uit van een reeks met in totaal twaalf edities die door het jaar heen zijn verschenen.

Herman den Blijker speelt in deze uitgave de rol van Herman den Blikvoer. De kale kok wil een groep arme kinderen een onvergetelijk kerstdiner geven en kiest daarom vergeten groentes als pastinaak, kardoen en warmoes.

Vrijdag 12 december werd het eerste exemplaar overhandigd aan Herman den Blijker. Dat gebeurde in restaurant Las Palmas. Ook zijn zoon Matz was aanwezig, die in de Donald Duck ook de rol van kookzoon speelt.

Reageer op dit artikel