nieuws

De Fuik wijzigt concept

Restaurant

Voormalig sterrestaurant De Fuik van Martin en Rosita Ruisaard verandert het concept. ‘We hebben gemerkt dat de behoefte van de gast verandert. Er is meer vraag naar kleinere gerechtjes en meer flexibiliteit. En die gaan we bieden,’ zeggen de eigenaren.

De Fuik wijzigt concept

De Fuik in Aalst, voorheen restaurant van Marco Poldervaart, is sinds april 2013 het domein van de voormalige souschef van Poldervaart, Martin Ruisaard en zijn partner Rosita. Beiden vertegenwoordigden Nederland in 2013 tijdens de Bocuse d’Or. In datzelfde jaar werd De Fuik door GaultMillau Nederland gekroond tot restaurant met het beste terras van Nederland.

Bij De Fuik nieuwe stijl kunnen gasten zowel terecht voor een avondvullend diner als voor een kort diner met een paar kleine gerechtjes. ‘Meer flexibiliteit, ook in prijs,’ schrijft Ruisaard aan gasten in de nieuwsbrief van De Fuik.

De Fuik nieuwe stijl heeft een menukaart met gerechten ter grootte van een voor-/tussengerecht. Uit onze maandelijks wisselende menukaart  stellen gasten zelf hun menu samen, variërend van een paar gangen tot een avondvullende maaltijd of een lange zondagslunch. Wat niet verandert is de kookstijl van Martin Ruisaard en de kwaliteit van de ingrediënten.

Reageer op dit artikel