Gasten worden bediend aan tafel. Er worden kerstdiners georganiseerd in Rotterdam (Marconiplein), Nijmegen en in Amsterdam (Foodstrip).
Kijken in elkaars keuken
Van Buschbach: ‘Het is kicken om dit project met KFC op te pakken. We hebben bij elkaar in de keuken gekeken en het beste van twee werelden gepakt. We gaan gasten verblijden met KFC-iconen gecombineerd met aspecten uit de haute cuisine. We gaan bijvoorbeeld een amuse met Pepermayonaise met panna cota van truffel, kruim van Original Breading en kip, en geraspte truffel serveren op de vingers van gasten.
260 gasten
Marinho Bouwland, brandmanager KFC Nederland: ‘We willen op deze manier iets terug doen voor onze vaste gasten. Dit jaar hebben we meer dan tweeduizend aanmeldingen ontvangen. We hebben 260 mensen geselecteerd die bij ons aanschuiven. Vorig jaar hebben we ons eerste kerstdiner georganiseerd in Rotterdam. Dat was een succes. Mensen kwamen zelfs uit Hengelo om daarbij aanwezig te zijn.'