nieuws

Joop Braakhekke dingt mee naar titel ‘beste kookboek van de wereld’

Restaurant

‘Le Garage 25 jaar’ is uitgeroepen als het beste Nederlandse chef-boek en beste Franse gerechten boek van Nederland. Daarnaast is het kookboek genomineerd als beste van de wereld in deze twee categorieën. Gourmand World Cookbook Awards maakte dat dit weekend bekend.

Joop Braakhekke dingt mee naar titel ‘beste kookboek van de wereld’

Joop Braakhekke en zijn team dingen daarmee mee naar de titel ‘The best in the world’. Deze winnaars worden  op 28 mei in China, tijdens het Gourmand World Cookbook gala, bekend gemaakt.

Le Garage 25 jaar

‘Le Garage 25 jaar’ beschrijft restaurant Le Garage als een instituut van wellevendheid waar het niet alleen gaat om het eten maar vooral ook om de totale beleving. Het boek geeft een inkijk in het culinaire theater van de afgelopen 25 jaar: het restaurant, zijn gasten, de gerechten en de wijnen. Het boek is vormgegeven door Ronald Timmermans, tevens medeauteur. Remko Kraaijeveld is verantwoordelijk voor de fotografie.