nieuws

Yummya: nieuw foodfestival Amsterdam

Restaurant

Met Yummya heeft Amsterdam er een foodfestival bij. In het weekend van 5 mei vindt de eerste editie van dit streetfoodfestival plaats op de Jaap Eden IJsbaan. Het verhaal van Adam en Eva en de verleiding van eten, staan in de eerste editie van Yummya centraal.

Yummya: nieuw foodfestival Amsterdam

Door een thema aan het foodfestival toe te voegen wil Yummya zich onderscheiden van andere foodfestivals. Enzo Kleijn, founder en organisator van Yummya: ‘In Nederland groeien foodtruck festivals enorm in populariteit. Maar alle festivals lijken erg op elkaar: er is eten, drinken, muziek en theater. Wij voegen daar bijzondere elementen aan toe om onze gasten te verrassen.’

Guilty pleasures
In de eerste editie van Yummya staan guilty pleasures centraal en wordt een paradijselijke wereld vol verleiding gecreëerd. Het verhaal van de ‘moderne’ Adam en Eva komt tot leven in vier verschillende werelden: Eden, Adam’s Apple, Eve’s Kiss en Forbidden Fruits, met ieder zijn kenmerkende streetfood gerechten en entertainment.

Gratis toegang

Yummya vindt plaats op donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 mei 2016. Het foodfestival vindt plaats op de Jaap Eden IJsbaan, Radioweg 64 in Amsterdam. Op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 mei is Yummya geopend van 11.00 tot 23.00 uur. Tot 19.00 uur is de entree gratis, daarna 3 euro per persoon. Op zondag 8 mei is Yummya open van 11.00 tot 21.00 uur en de gehele dag gratis toegankelijk.

Reageer op dit artikel