nieuws

Haags Mama Kelly gaat uitbreiden naar de grote steden

Restaurant 1029

Het Haagse restaurant MaMa Kelly krijgt een vervolg. Na een druk bezochte pop-up versie op de Horecava slaan eigenaren Rein en Willemien Rambaldo de handen ineen met horecaondernemers Singha Witteman en Bas Bloemink om nieuwe Mama Kelly-vestigingen in de grote steden te realiseren.

Haags Mama Kelly gaat uitbreiden naar de grote steden

Mama Kelly serveert kip & kreeft in een industriële ambiance, de voormalige Caballero fabriek in Den Haag. ‘Een concept dat zich ook prima leent voor andere grote steden’, aldus eigenaar Rein Rambaldo. Singha Witteman en Bas Bloemink bezitten verschillende bekende horecazaken in Leiden en Den Haag. Het eerste doel is een Mama Kelly in Amsterdam, daarna volgen waarschijnlijk meer Nederlandse steden.

50 procent aandelen

Om Mama Kelly succesvol te kunnen uitrollen, zocht hij een partner die zowel kennis, ervaring als financiële slagkracht levert. Tegelijkertijd speelden Singha Witteman en zijn zakenpartner Bas Bloemink met het idee om hun horeca concern uit te breiden naar grote steden. Hun eigen horecabedrijven waaronder Grand Cafe Van Buuren, Zucca en Buddhas lenen zich echter niet voor uitbreiding. Inmiddels is er een overeenkomst getekend waarbij het echtpaar Rambaldo vijftig procent van hun aandelen aan Witteman en Bloemink heeft overgedaan.

Reageer op dit artikel