nieuws

Gastvrij Rotterdam breidt uit met extra hal

Restaurant 1598

Gastvrij Rotterdam opent dit jaar voor de vierde maal haar deuren in Rotterdam Ahoy op 19, 20 en 21 september 2016. De beurs breidt dit jaar uit van drie naar vier beurshallen en heeft horecaondernemers en -managers daarmee nog meer te bieden op het gebied van food en non-food.

Gastvrij Rotterdam breidt uit met extra hal

Gastvrij Rotterdam is gevuld met circa 300 exposanten en een keur aan workshops, proeverijen, masterclasses. De nadruk ligt op kwaliteit en op horecaproducten en diensten voor het midden en hogere segment horeca. In het eerste jaar van de beurs richtte Gastvrij zich nog vooral op Zuid-West Nederland, maar inmiddels is de Rotterdamse horecavakbeurs uitgegroeid tot de op één na grootste horecavakbeurs van Nederland.

Uitbreiding
Begon het ooit met zevenduizend bezoekers, inmiddels zijn dat er bijna tienduizend. Ook het aantal exposanten maakt een jaarlijkse stijging door. Gastvrij Rotterdam breidt daarom uit met een extra hal. In totaal bestrijkt het evenement nu vier beurshallen en worden in september ruim 10.000 ondernemers en managers uit de horeca uit heel Nederland verwacht.

Aziatische invloeden
Tegelijkertijd met Gastvrij Rotterdam vindt in Hal 2 van Rotterdam Ahoy het prestigieuze event The World Championship of Chinese Cuisine (WCCC2016) plaats. Een culinair evenement dat mooi aansluit op het hoge kwaliteitsniveau van Gastvrij Rotterdam. Bezoekers van Gastvrij met een bijzonder interesse voor de Aziatische keuken kunnen tijdens Gastvrij twee vliegen in één klap slaan en ook het WCCC 2016 bezoeken. De evenementen bieden elkaar een interessante kruisbestuiving maar zijn niet verbonden en hebben beiden een eigen entree. Een toegangsbewijs voor Gastvrij geeft dan ook geen toegang tot het wereldkampioenschap en vice versa.

Over Gastvrij Rotterdam
De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is een coproductie van Rotterdam Ahoy en Match+, een organisatiebureau uit Den Haag dat wereldwijd internationale evenementen organiseert. Gastvrij Rotterdam is gratis toegankelijk voor professionals werkzaam in de horecabranche die in het bezit zijn van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode. Zonder uitnodiging kost een toegangskaart € 40,00. De beurs is alleen toegankelijk voor personen boven de 18 jaar.