nieuws

Ron Blaauw brengt gerechten Gastrobar naar Albert Heijn

Restaurant 2543

Chef-kok Ron Blaauw introduceert in samenwerking met Albert Heijn een exclusieve lijn met producten die geïnspireerd zijn op de gerechten van zijn eigen Gastrobar restaurants. De lijn bestaat uit spareribs, kippendij- en speksaté, kippenvleugeltjes en twee bijpassende sauzen. De producten zijn op lage temperatuur voorgegaard en daarom makkelijk en snel thuis te bereiden.

Ron Blaauw brengt gerechten Gastrobar naar Albert Heijn

‘Door te starten met Ron Gastrobar wilde ik uiteten gaan op topniveau toegankelijker maken voor iedereen. Dat idee had ik bij de creatie van deze producten ook in mijn hoofd’, aldus Blaauw. ‘De productlijn bij Albert Heijn is voor mij dan ook een logische vervolgstap.’

Selectie populairste gerechten

De Gastrobar-gerechtenzijn samengesteld op basis van de populairste gerechten uit Rons Gastrobar-restaurants. Hieronder de kippendijsaté, de speksaté en de kippenvleugeltjes en de ribbetjes met Gastro-lak.

Vanaf €2,95

Om de vleesgerechten af te maken kan worden gekozen tussen een pindasaus of ‘Rons signature Gastrosaus’. De productlijn liggen vanaf week 39 (maandag 26 september) in alle Albert Heijn-filialen. De prijzen variëren tussen de €2,95 en de €5,95.

Begonnen met Moshik Roth

Het is overigens niet de eerste keer dat Albert Heijn in zee gaat met een topchef. In 2014 zette tweesterrenchef Moshik Roth al versmaaltijden in het schap van het supermarktconcern. Momenteel zijn er van de chef van het Amsterdamse &Samhoud places negen verschillende producten verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel