nieuws

Eindhovens restaurant De Blauwe Lotus vaart nieuwe koers

Restaurant 1832

Restaurant De Blauwe Lotus in Eindhoven gaat een nieuwe koers varen met chef-kok Djailany van de Laarschot die werkte in De Lindehof van Soenil Bahadoer én het voormalige restaurant van diens zoon LN2 in Eindhoven. Naast deze nieuwe chef-kok heeft het restaurant een andere keukenbrigade, andere openingstijden en een vernieuwde menu- en wijnkaart.

Eindhovens restaurant De Blauwe Lotus vaart nieuwe koers

De nieuwe chef-kok Van de Laarschot is reeds een aantal maanden werkzaam bij de Blauwe Lotus. In samenwerking met manager Peter van den Luitgaarden en horeca adviesburo Scan sur Place heeft hij een aantal grote veranderingen doorgevoerd.

Aziatisch

De basis van de nieuwe keuken is nog steeds Aziatisch maar de gerechten zijn complexer geworden, er wordt gewerkt met Europese technieken en er is veel meer aandacht voor presentatie. Djailany werkte drie jaar in de keuken van Soeniel Bahadoer en was souschef bij restaurant LN2 in Eindhoven.

gerecht_011

Kaart

De kaart werd geheel vernieuwd. Een aantal klassieke gerechten werd bij De Blauwe Lotus in een nieuw jasje gestoken. Onder meer met een viergangen verrassingsmenu en Asian Bites, de wat kleinere gerechten.

 

Reageer op dit artikel