nieuws

‘Niks in de Fridge’ bij sterrestaurant Bretelli

Restaurant 1143

Sterrestaurant Bretelli in Weert houdt deze dagen haar ‘Niks in de Fridge’-actie. Jan Marrees werkt tot en met 29 december zonder menukaart en maakt de voorraden op zodat hij niets hoeft weg te gooien voordat hij de deuren sluit voor de vakantie.

‘Niks in de Fridge’ bij sterrestaurant Bretelli

Gasten die bij sterrestaurant Bretelli van Meesterkok Jan Marrees en echtgenoot Patricia, eten tijdens de actie ‘Niks in de Fridge’ krijgen een vijfgangenmenu voor 59,50 euro. ‘Een vriendenprijsje… We werken zonder menukaart, maar natuurlijk kunnen gasten aangeven welke producten ze niet lusten of niet van houden.’

Reserveren kan bij Bretelli onder vermelding van ‘Niks in the Fridge’. Vanaf vrijdag 30 december tot en met zaterdag 7 januari is Bretelli gesloten.

MEER OVER BRETELLI

Reageer op dit artikel