nieuws

ONS blijft Kookgek met Joop Braakhekke uitzenden

Restaurant 574

Televisiezender ONS blijft het beroemde kookprogramma van Joop Braakhekke uitzenden, ook na het overlijden van de maker op donderdag. De zender heeft dat met de kok en zijn manager zelf afgesproken, meldde een woordvoerster naar aanleiding van de dood van Braakhekke. De televisiekok overleed donderdag aan de gevolgen van alvleesklierkanker.

ONS blijft Kookgek met Joop Braakhekke uitzenden

ONS herhaalt nostalgische televisieprogramma’s en beschikt over een licentie om de gedigitaliseerde afleveringen van Kookgek uit te mogen zenden. Het kookprogramma werd in de jaren negentig voor het eerst door de AVRO op de buis gebracht.

De eerstvolgende aflevering van Kookgek staat donderdagavond gepland en wordt zondag herhaald.