nieuws

Gastro Loods opent vestiging in Amsterdam

Restaurant 839

Gastro Loods opent haar tweede vestiging in Amsterdam. Gastro Loods is een initiatief van de non-food partners van Hanos en bevindt zich tegenover de groothandel van Hanos in Amsterdam.

Gastro Loods opent vestiging in Amsterdam

Gastro Loods Amsterdam heeft een breed scala aan showroommodellen, demo-keukens, horecaapparatuur, meubilair van een vorig seizoen en speciaal ingekochte grote partijen in het assortiment. Verder ook (merk)producten die een deukje of een krasje opgelopen hebben zijn hier verkrijgbaar. Online bestellen is ook mogelijk, het bedrijf levert in Nederland en België.

Interieur veranderen zonder grote investering

‘Het assortiment bestaat uit sterke basisspelers die de hoofdcollectie gaan verlaten en hierdoor tegen een scherpe prijs aangeboden worden, maar die nog zeker de moeite waard zijn. Alle horecaondernemers kunnen hier terecht voor een volledig aanbod van horeca meubilair en apparatuur onder één dak tegen een mooie prijs. Wij vinden het belangrijk om horecaondernemers ook de mogelijkheid te bieden om hun restaurant, hotel, café, kantine of terras te vernieuwen, vervangen of uit te breiden zonder grote investeringen’, aldus Roy Hemmink, directeur Gastro Loods.

Openingsaanbiedingen Gasto Loods

‘Wij zijn er helemaal klaar voor, aldus Hemmink. ‘Maandag 22 mei opent Gastro Loods haar deuren en dat laten wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Bij een besteding van €2.500,- aan actieproducten bij Gastro Loods Amsterdam of Gastro Loods Apeldoorn, ontvangen klanten een gratis Mercedes, Ferrari of Lamborghini speciaal voor kinderen ter waarde van €249. Zolang de voorraad strekt.’

Reageer op dit artikel