nieuws

Restaurant Mezger wint Heerlijk10Daagse publieksprijs

Restaurant 1571

Restaurant Mezger in Domburg heeft de beste beoordelingen gekregen tijdens de 12de editie van de Heerlijk10Daagse. Dat laat Heerlijk op maandag 13 november weten. De actieperiode vond plaats van 27 oktober tot en met 5 november. Lees hier de landelijke Top 10.

Restaurant Mezger wint Heerlijk10Daagse publieksprijs

Honderden restaurants lieten gasten tijdens de Heerlijk10Daagse voordelig kennis maken met hun gerechten. Gasten beoordeelden nadien hun bezoek op het eten, service, sfeer en gastvrijheid.

Mezger overtrof alle verwachtingen, dat terwijl het restaurant nog maar net is geopend en voor het eerst meedeed aan de Heerlijk10Daagse. ‘Met een 9,34 als eindcijfer bewijzen patron-cuisiniers Sander de Jonge & Jeroen Tanis en hun team tot de absolute top te behoren’, aldus Heerlijk. In een interieur van Fins hout, strak messing en koningsblauwe stoelen konden gasten hier genieten van pure gerechten van het beste uit Zeeland.

Trots

‘In het voorjaar van 2017 hebben wij onze culinaire droom verwezenlijkt door Mezger te openen. Wij zijn dan ook super trots dat onze passie ook gewaardeerd wordt door de gasten én dat wij als landelijke winnaar uit de bus komen’, aldus de trotse winnaars Sander en Jeroen.

Sterrenrestaurants

Het restaurant laat hiermee gerenommeerde sterrenrestaurants achter zich als De Bokkedoorns** (Overveen), Lucas Rive* (Hoorn) en Wollerich* (Sint-Oedenrode). Al eerder wist het HEERLIJK10Daagse publiek culinair Zeeland te waarderen. In 2015 ging tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang** (Hoofdplaat) er met de felbegeerde publieksprijs vandoor.

Landelijke top 10

  1. Mezger                                    9,34     (Domburg)
  2. Lucas Rive*                           9,29     (Hoorn)
  3. De Bokkedoorns**               9,15     (Overveen)
  4. Wollerich*                             9,13     (Sint-Oedenrode)
  5. De Rozario                             8,97     (Helmond)
  6. Tante Koosje*                       8,96     (Loenen aan de Vecht)
  7. Bridges*                                 8,94    (Amsterdam)
  8. Katseveer*                             8,91     (Wilhelminadorp)
  9. De Witte Zwaan                    8,85     (De Bilt)
  10. Herberg de Engel                 8,81     (Dodewaard)

De Heerlijk10Daagse winnaarseditie vindt plaats van 17 t/m 26 november. Voor een driegangenlunch betalen gasten € 22,50* en voor een driegangendiner € 27,50*. *Restaurants met Michelinster(ren) vragen € 10,- toeslag per ster.

Lees hier meer over de Heerlijk10Daagse

Reageer op dit artikel