nieuws

Horecaconcept De Beren start in Heerhugowaard

Restaurant 866

Na Haarlem en Hoofddorp opent De Beren opnieuw een vestiging in Noord-Holland. Gasten kunnen vanaf donderdag 19 juli iedere dag bij de De Beren Heerhugowaard terecht voor een uitgebreide lunch, borrel of de beroemde ‘all time favorites’, zoals de burgers, entrecote en verse vis van de houtskoolgrill.

Horecaconcept De Beren start in Heerhugowaard

De 37e vestiging van de horecaformule is te vinden aan de Middenwaard, vlakbij het centrum van de stad en is na een grondige verbouwing in een eigentijds De Beren-jasje gestoken. Om de opening te vieren is juli omgedoopt tot ‘burgermaand’. Op deze manier kunnen gasten voor maar 8,50 kennis maken met de populaire burgermenu’s.

Beren ‘classics’ van de houtskoolgrill

De Beren HeerhugowaardEen uitgebreide menukaart kan in dit De Beren restaurant natuurlijk niet ontbreken. Zo staat de lunchkaart vol rijkelijk belegde broodjes, knapperige tosti’s, verrassende clubsandwiches en goedgevulde salades. Gasten kunnen ervoor kiezen om buiten te lunchen of binnen plaats te nemen.

’s Avonds kunnen de gasten zich te goed doen aan de De Beren ‘classics’: traditionele gerechten zoals spareribs, saté, entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen. Bijna alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Daarnaast zijn er ieder seizoen wisselende gerechten.  Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek aan Vue.

Rotterdams concept

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam.

De Beren HeerhugowaardInmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Het plan is om de komende jaren de restaurantketen te laten groeien.

Lees ook: Ad Schaap en Martijn Jansen over De Beren 2.0

Reageer op dit artikel