nieuws

Happy Italy start met take away-concept

Restaurant 1926

Happy Italy komt met een nieuw concept: Happy Italy To Go. Op vrijdag 2 november opent de eerste take away van Happy Italy haar deuren aan de Korte Lijnbaan in Rotterdam.

Happy Italy start met take away-concept

Bij Happy Italy To Go kunnen gasten hun favoriete Italiaanse gerechten afhalen, maar ook rustig zitten. Zelfs voor ontbijt kunnen gasten bij Happy Italy terecht. Volgend jaar zullen meer To Go-vestigingen hun deuren openen, op drukke plaatsen zoals stations, inkelcentra en pretparken. Happy Italy beantwoordt hiermee de vraag naar meer flexibiliteit, mobiliteit en snelheid. Happy Italy To Go

 

 

 

Panini als ontbijt

Op de kaart van Happy Italy To Go staan alle Happy Italy classics, zoals de vertrouwde pasta’s en pizza’s die zoals altijd door de koks zelf bereid worden. Het menu wordt uitgebreid met nieuwe gerechten en dranken. De hamburger in Italiaanse stijl, milkshakes, salades en de eigen Happy Italy ice tea zullen zeker in de smaak vallen. Bij Happy Italy To Go kunnen gasten vanaf 09:00 ‘s ochtends terecht voor een ontbijtje, een shotje espresso of warme panini.

Snelle groei

Happy Italy is in 2011 gestart en heeft 15 vestigingen en meer dan 1.500 medewerkers. Voor 2019 staan in totaal 12 nieuwe vestigingen van Happy Italy op de planning. Happy Italy wil groeien naar 100 vestigingen in Nederland. Daarnaast zijn er internationale ambities om zowel met Happy Italy als met Happy Italy To Go internationaal te groeien.

Reageer op dit artikel