nieuws

Diego’s: hamburgers, kaasdip en Rotterdamse graffiti

Restaurant 295

Diego Buik heeft zijn eigen hamburgerrestaurant in Rotterdam. Het interieur is een kunstwerk op zich, evenals de hamburgers. Al met al biedt Diego’s een unieke hamburger experience.

Diego’s: hamburgers, kaasdip en Rotterdamse graffiti
(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto : Fred Libochant

Diego’s opende zaterdag 2 februari officieel de deuren onder het nieuwe Luxor in Rotterdam, pal naast de Erasmusbrug. Diego’s is geïnspireerd door de hamburgers in New York en de streetfoodcultuur van Londen. Op het menu pronken vijf hamburgers, waaronder de Classic Diego’s, de Vegan Beyond Meat (met plantaardig ‘vlees’ van Beyond Meat) en een 30 dagen dry aged Brisket Burger met Bugles en Eru Kaasdip. Daarnaast is er friet (met kaassaus als optie) en twee brownie-desserts.

Diego's

(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto : Fred Libochant

Champagne

Opvallend in het drankenaanbod is Caleb’s Kola, Russel&Co Ginger Beer en craft beer van de Londense Meantime Brewery. Verder is er wijn, een aantal gin’s, whiskey’s, vodka en zelfs luxe Champagne.
Het interieur is verzorgd door Smeele Projecten, een Rotterdams bureau dat voornamelijk interieurs voor toprestaurants ontwerpt. De graffiti op de muren is gespoten door Said Kinos en Rutger Termohlen van Rewriters010.

Reageer op dit artikel