nieuws

The Jane van Sergio Herman en Nick Bril 9 april weer open

Restaurant 2515

The Jane van Sergio Herman en Nick Bril 9 april weer open

The Jane, het tweesterrenrestaurant van Sergio Herman en Nick Bril gaat op dinsdag 9 april weer open. Het restaurant is dicht sinds er zaterdag 9 maart brand uitbrak in de keuken.

De brand bij The Jane zorgde voor schade in het ventilatiesysteem van de keuken. Het vuur maar ook rook en het bluswater hebben veel schade aangericht. Er vielen geen gewonden.

‘Als er iets is wat me gepakt heeft, dan is het wel de steun die we de afgelopen dagen gekregen hebben’, zegt chef-kok Nick Bril in de Belgische media.

De chef spreekt over een stressvolle periode. Zijn nieuwe project, August, start op 6april. ‘Ik had het nieuwe menu voor The Jane klaar, de kaart voor August staat. En dan gebeurt er dit. De start valt nu super lastig…’ Bril is momenteel als bouwopzichter elke dag aanwezig bij The Jane. ‘Voor de verzekering het heel belangrijk dat alle offertes worden nageleefd.’ Hij prijst alle hulp en steunbetuigingen.

Het management houdt een slag om de arm als het gaat om de her-openingsdatum. Als de herstelwerkzaamheden langer duren, wordt het later. Het restaurant zou al vakantie houden van 23 maart tot 8 april Nick Bril hoopt op 9 april de eerste gasten weer te kunnen ontvangen met de lunch.

Het restaurant heeft alle gasten die in de sluitingsperiode gereserveerd hadden benaderd en met hen wordt een nieuwe reservering gemaakt.

Op de website bedankt het restaurant alle betrokkenen. ‘Wij danken alle gasten hartelijk voor het begrip en de bemoedigende woorden. We zijn ook de hulpdiensten zeer dankbaar voor hun goede zorgen en onze externe collega’s voor hun steun.’


 

Reageer op dit artikel