nieuws

Restaurant Daalder de lucht in met Groovy Tables

Restaurant 1050

Restaurant Daalder de lucht in met Groovy Tables

Na een succesvolle eerste editie in 2018, gaat Restaurant Daalder Amsterdam ook dit jaar weer een serie diners organiseren bij Hoogtij in Amsterdam. Op het dakterras met uitzicht over Amsterdam wordt onder toeziend oog van chef Dennis Huwaë een 6-gangendiner gekookt. Er zijn nog plekken beschikbaar.

Het is de tweede keer dat het team van Daalder Groovy Tables organiseert. Op het dakterras van Hoogtij in Amsterdam-Noord is dat letterlijk en figuurlijk dineren op hoog niveau. Naast eten en drinken zijn er dj’s tot laat in de avond aanwezig. Het team van Daalder zal een 6-gangendiner bereiden en hun eigen sommelier Tim Grashuis tekent voor de wine pairings.

Groovy Tables Daalder

Daalder en gin

Groovy Tables vindt plaats in juni, juli en augustus en de maand juli staat bij Groovy Tables geheel in het teken van de cocktails van mede-organisator en partner Gin Mare. Dennis Huwaë stelde speciaal voor Gin Mare voor de maand juli een Mediterraan menu samen, waarbij Gin Mare garant staat voor de cocktail pairings. Reserveren kan nog op de volgende data: 6, 7, 8 en 22 juni, 4, 6, 18, 19 en 20 juli, en 1, 2, 3, 15, 16, 17, 29 en 30 augustus.