BookDinners: steeds meer topchefs te volgen voor inspiratie

BookDinners: steeds meer topchefs te volgen voor inspiratie
Jonathan Zandbergen

Bookdinners, het reserveringsplatform van de horecabranche, weet steeds meer chefs aan zich te binden. Consumenten kunnen chefs als Jonathan Zandbergen en Onno Kokmeijer volgen voor hun favoriete restaurants. Wie nog meer?

BookDinners werkt samen met diverse foodbloggers, maar ook met chef-koks of eigenaren van restaurants.. Op de website licht BookDinners de favoriete hotspots van deze zogenoemde smaakmakers uit, zodat consumenten de favoriete plekken van de chefs ook kunnen bezoeken.

Naast Jonathan Zandbergen en Onno Kokmeijer zijn ook sterchefs Mike Vrijdag en Jozua Jaring te volgen. Net als Maik Kuijpers en Peter Gast.

Consumenten met een BookDinners profiel kunnen de chefs volgen en zijn persoonlijke restaurantgids inzien. Interessante restaurants slaan ze vervolgens gemakkelijk op in hun eigen lijstje(s).

De chefs die via Bookdinners te volgen zijn:

NaamRestaurant
Jonathan ZandbergenHotel Merlet
Julius Jaspers
Bart van BerkelPetossi
Van DamVan Dam restaurant (eigenaar)
Karl van BaggemOpBuuren
Bjorn MassopVilla Ruimzicht
Mike VrijdagStrandlodge Winterswijk
Patrick BrugmanIn Den Doofpot
Jeffrey de VriesKantien (eigenaar)
Raoul MeuweseBridges
Bas NabbeLEV
Mathijs JacobsBeejekurf
Jozua JaringRatatouille
Melchor Soto FernandezThe Harbour Club Oost
Barry van WilgenburgThe Harbour Club Rotterdam
Bob StaalWaterproef
Carlo ChantrelRestaurant de Zwaan
Thomas VoetsAuberge Jean en Marie
Roland PeijnenburgRestaurant de Zwaan (eigenaar)
Emiel BijpostBrasserie van Baerle
Freek DekkerAyla
Onno KokmeijerCiel Bleu
Feder KokBistrobar Bankoh / Bistrobar Berlin
Marcus SchmidtHerberg Stadt Stevenswaerdt
Markus HeckermannLoaded
Donny van NordeBar Indonesia
David BrüggemannAandacht voor Eten / Gastrobar Aandacht
Rob KapiteynBodon
Maik KuijpersCarstens
Peter GastGraphite
Danyel van den BongardDanyel
Dennis MiddeldorpSense
Gerwin SandersTwenty2
Janno Cornelissen & Theo SigmondDe Steenen Tafel
Prisicilla van der VoortVinologe en Sommelier ASI

Van wie is BookDinners?

BookDinners is een branche-initiatief van KHN, SHK (Samenwerkende Horeca Ketens: Debuut, De Beren, Laurens Meyer Beheer, Harbour Club, La Cubanita, Dudok, BHG, Grote Markt Den Haag), BookDinners (onlineplatform), CPI (Centrum voor Publieke Innovatie), HorecaDNA en de softwarepartners etender, TheNextTable, BonChef.nl, booq Tafelreservering, Formitable, WeReserve en Resengo. Wiertz: ‘De slagkracht van de partners is groot. Het moet een beweging worden.’

Tip:

Video: Jonathan Zandbergen over nieuwe keuken Merlet

BookDinners: geen korting maar cadeautje voor gasten