Rond de Tafel met 5 sterrenchefs: dineren in grootste 1,5 meter-restaurant

Rond de Tafel met 5 sterrenchefs: dineren in grootste 1,5 meter-restaurant

De Gashouder op de Westergas in Amsterdam wordt in juli en augustus omgetoverd tot het grootste anderhalvemeter restaurant van Nederland. Verschillende topchefs verplaatsen tijdelijk hun keuken en serveren elke avond 100 personen een exclusief 5 gangen menu met bijpassende wijnen.

In samenwerking met Les Patrons Cuisiniers zijn onderstaande sterrenchefs geselecteerd:

  • Erik van Loo van restaurant Parkheuvel** in Rotterdam: van 1 tot en met 12 juli
  • Richard van Oostenbrugge van restaurant 212* in Amsterdam: van 15 juli tot en met 26 juli
  • Egon van Hoof van restaurant Mos* in Amsterdam: van 29 juli tot en met 9 augustus
  • Soenil Bahadoer van restaurant de Lindehof** in Nuenen: van 12 augustus tot en met 16 augustus
  • Wilco Berends van restaurant de Nederlanden* in Vreeland: van 19 augustus tot en met 30 augustus

Coronaproof

Door de grootte van de locatie kan het grootste anderhalvemeter restaurant gerealiseerd worden en kan de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden voor het maximaal aantal toegestane gasten. Er zal worden gewerkt met een vooraf gereserveerd tijdslot. Uiteraard zullen daarnaast alle voorgeschreven richtlijnen nageleefd worden. Het concept is een samenwerking van Les Patrons Cuisiniers, Famous Flavours, Westergas en Rond de Tafel